spelregels

Bingo is bedoeld om samen met anderen te doen, en online is dat al niet anders, via de computer spelen is erg gemakkelijk omdat de meeste functies helemaal automatisch gaan. De computer zorgt er voor dat er geen onnodige fouten gemaakt kunnen worden. Met behulp van onze stap voor stap handleiding kunt u binnen enkele minuten uw eerste potje spelen. Op internet kunt u spelen met kaarten van verschillende waarden, er zijn kaarten van 0,10, 0,25 en 0,50 per stuk. De spelers met kaarten van dezelfde waarde zitten bij elkaar, hun aantal kan verschillen net als het aantal kaarten dat ze kopen. Maximaal mogen er 40 kaarten per ronde tegelijk gekocht worden.

Bingoregels

De bingoregels op internet wijken niet af van het gewonen spel. Het blijft gewoon de bedoeling dat u zo snel mogelijk een volle kaart probeert te krijgen. Voordeel is dat de handelingen allemaal automatisch gaan, fouten maken is bijna onmogelijk. De hoogte van het prijzengeld wordt bepaald door het aantal deelnemers en het aantal kaarten dat er verkocht zijn. U kunt op het scherm zien hoe hoog de prijzenpot is en met welk bedrag de jackpot is toegenomen.

Prijzenpot

Een bingokaart bestaat uit vijftien nummers, winnaar is degene die het eerst al zijn getallen heeft horen noemen. De eerste twee prijzen zijn gekoppeld aan een rijtje de hoofdprijs valt tenslotte bij een volle kaart. Als er op het zelfde moment een prijs valt op meerdere kaarten wordt de prijs verdeeld. Na een pauze van 2 minuten gaat er weer een nieuwe ronde van start. De pauze wordt gebruikt om kaarten te kopen en even bij te komen van de spanning.

Bingokaarten

Zolang er tijd is, kunt u kaarten kopen door op de knop te drukken die daarvoor bedoeld is, onderaan het scherm kunt zien of u genoeg geld of bonus heeft om het door u gewilde aantal kaarten te kunnen kopen. Het is mogelijk dat iedere ronde automatisch hetzelfde aantal bingokaarten wordt gekocht. De jackpot is voor degene die binnen een afgesproken aantal ballen een volle kaart heeft. De jackpot kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. Het is eenvoudig omdat alles automatisch wordt bijgehouden. Als u geld heeft gewonnen, komt dat direct op uw spelersrekening, vanaf daar is het gemakkelijk naar uw bankrekening over te boeken.