Hoe werkt online bingo

Het spel is zo eenvoudig omdat alle belangrijke functies automatisch gaan, binnen enkele minuten bent u zover dat u aan een ronde kunt meedoen. Koop bingokaarten of gebruik de bonus die u in staat stelt om gratis te spelen. De deelnemers met kaarten van gelijke waarde zitten met elkaar in een groep, we noemen dit een kamer. Het aantal deelnemers per kamer kan verschillen en daarmee de hoogte van de te winnen prijzen ook. U kunt meedoen in verschillende kamers, elk met een eigen sfeer en kaartprijs, kijk goed naar uw budget en bepaald dan in welke kamer u wilt spelen.

Een uitdaging

Bingo is voor elke speler een uitdaging, koop bingokaarten voordat de volgende spelronde weer begint. Geld verdienen heeft natuurlijk zo zijn aantrekkingskracht, maar er is meer dan alleen dat, het is een wereld van plezier en spanning waar iedereen het naar zijn zin heeft. Er zijn verschillende manieren om te spelen, het grootste verschil bij is het aantal ballen in het spel. Het doel van elk bingo spelletje is om als eerste van alle bingospelers het patroon gevuld te krijgen. Elk bingospel kent meerdere ronden en bijbehorende prijzen.

De spelleiders

Online bingo wordt geleid door spelleiders die er voor zorgen dat alles naar wens verloopt, ze roepen geen nummers op want dat gaat automatisch maar houden een oogje in het zeil zodat ook nieuwe spelers snel gewend zijn aan de mogelijkheden van het spel. De eerste speler die alle nummers heeft doorgestreept is de winnaar en krijgt binnen enkele seconden een deel van de prijzenpot op zijn spelersrekening bijgeschreven. Het andere deel van het prijzengeld wordt verdeeld onder de spelers die daarvoor een bepaald patroon vol hebben.