Bingo online spelen

Bingo is een spel waar genummerde ballen in willekeurige volgorde worden getrokken. Deelnemers winnen door een patroon te vormen van afgevinkte nummers. Degene die als eerste alle nummers kwijt is heeft gewonnen. Bingo online werkt in grote lijnen precies hetzelfde als het spel zoals u dat van vroeger kent, het verschil is dat er computerprogramma gebruikt word in plaats van handmatige trekking van bingoballen.

De eerste stap om bingo online te spelen is het aanmaken van een gratis account om vervolgens de speelomgeving te openen. Kies een spel met de goedkoopste bingokaarten en doe zo vaak mee als de bonus dat toelaat. Geef aan met hoeveel kaart u wilt deelnemen in de ronde en wacht tot de computer ze heeft geselecteerd. Spelers kunnen net als in het echt meerdere bingokaarten per ronde gebruiken, online kan met veel meer kaarten gespeelt worden dan met het normale spel, op de meeste websites zelfs met veertig bingokaarten tegelijk, de nummers op de kaarten worden automatisch afgestreept. Elke ronde zijn er prijzen te winnen met een patroon, een rijtje of diagonale getallen op uw kaart, de hoofdprijs is voor de speler die als eerste een volle kaart heeft.

Prijzen winnen

Dat bingo online populair is heeft te maken met het feit dat het spel sneller en spannender is geworden bovendien hoeven mensen de deur niet meer uit om aan hun favoriete spel mee te doen. Alle functies gaan automatisch, fouten kunnen niet meer worden gemaakt, u hoeft niet bang te zijn om een prijs te missen de computer houdt alle gekochte bingokaarten in de gaten, het is dus heel goed mogelijk om met het maximale aantal van veertig kaarten per ronde te spelen.
Online bingo wordt met meerdere spelers tegelijk gespeeld, hoe meer kaarten er verkocht worden hoe hoger de pot. De prijzen die u kan winnen zijn zeer de moeite waard, steeds meer mensen vinden het een leuke manier van vrijetijdsbesteding.

Hoe werkt het?

Als de bingokaarten in uw bezit zijn en het spel gaat beginnen, vallen de ballen aan de zijkant van uw scherm naar beneden. Als het nummer op uw kaart correspondeert met het cijfer op de bingobal dan wordt dat automatisch geregistreerd door de computer en een kruis verschijnt op uw kaart, nog enkele nummers te gaan voor misschien wel de hoofdprijs.
Bingosites hebben chatrooms voor hun bingospelers waar nieuwkomers vragen over het spel kunnen stellen aan ervaren spelers. Nieuwkomers hoeven zich niet overdonderd te voelen wanneer zij veel uitroeptekens en afkortingen in de chat zien staan, het duurt niet lang om deze afkortingen onder de knie te krijgen.

Speel online bingo

Online bingo is natuurlijk het leukst als u om echt geld speelt, de prijzen die u kan winnen zijn erg aantrekkelijk en de kans op een grote jackpot maakt het voor iedereen extra aantrekkelijk om mee te doen. Kaarten kopen gaat direct in de ruimte waar u zit, via de aankoop knop op het scherm geeft u aan hoeveel kaarten u voor de komende ronde wilt aanschaffen. Ook is het mogelijk om dit voor een aantal ronden vooruit te doen. De kaarten worden dan automatisch voor u vrij gehouden.
Een ander belangrijke zaak waar u rekening mee moet houden is te kiezen voor een veilige manier van geld storten op uw spelersaccount. Gebruik alleen erkende betaalmethoden zoals iDeal, paysafecard, creditcard of PayPal. Op de site van Beter Bingo vindt u alles over toegestane betaalmethoden, lees de informatie aandachtig, het behoed u voor veel problemen. Wie zich houdt aan de afspraken van Beter Bingo zal nooit in de problemen komen en steeds weer genieten van dit geweldig leuke gezelschapsspel.