Bingo in Nederland

Bingo is in Nederland een zeer geliefd gezelschapsspel waar iedereen al eens aan mee gedaan heeft. Het wordt met 90 ballen gespeeld en van die 90 nummers staan er 24 op de bingokaart. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk deze 24 cijfers van uw bingokaart te laten verdwijnen. Zodra een nummer wordt getrokken zal de computer die automatisch van uw kaart strepen, daar hoeft u niets aan te doen.
Bingo in Nederland wordt volop op internet gespeeld. Zoals het eigenlijk ook in het echt gedaan wordt is online bingo ook een spel wat je met meer mensen tegelijk speelt. Iedereen zoekt een limiet waarop hij of zij wil spelen, de kaartprijzen variëren. Er zijn goedkope bingokaarten en kaarten die wat duurder zijn, voor een paar euro kunt u een flink aantal kaarten kopen en urenlang speelplezier hebben.

Nederlandse bingosite

Ga altijd bingo spelen in een Nederlandse bingosite, bijvoorbeeld BeterBingo, u heeft er begeleiding in uw eigen taal en alle bingo regels worden helder en vakkundig uitgelegd. Als u voor het eerst gaat meedoen raden wij u aan om een paar ronden gratis mee te spelen. De gratis spelen optie is een manier om alles te proberen, zo gaat u niet onnodig geld verliezen. Vraag de vriendelijke spelleider om u te helpen bij de eerste paar ronden, ze doen graag hun best om u van dienst te zijn.

Handleiding

Bingo spelen in uw eigen taal is gemakkelijk en leuk. Het contact dat u maakt met andere spelers is gezellig, gewoon lekker kletsen in het Nederlands, ook is het een voordeel dat de helpdesk en de bijgevoegde handleiding goed leesbaar is. In begrijpelijke tekst worden alle bingo regels besproken en worden de mogelijkheden van het spel besproken. Voor Nederlandse spelers is er een handige betaalmethode beschikbaar, iDeal is geweldig om geld op uw bingoaccount te zetten.