Gebruik de bingo bonus

Alle Bingowebsites proberen spelers te belonen en aan zich te binden door extra bonussen weg te geven. De meeste Bingorooms geven een gratis bonus van enkele euro’s weg bij de eerste registratie. Deze gratis bonus schept geen verplichtingen, u hoeft dus geen storting te doen. Mocht de Bingowebsite u bevallen en u besluit te gaan spelen dan krijgt u bovenop uw eerste storting een extra bedrag uitgekeerd.
Om u een idee te geven van de hoogte van de eerste stortingbonus geef ik u hier een voorbeeld. Wanneer u 30 euro op uw spelersrekening stort als nieuwe speler gaat Beter Bingo dat belonen met een bonus van 300% dus 90 euro, u ontvangt dus in totaal maar liefst 120 euro om bingo mee te spelen. Naast deze stortingbonus kunt u nog veel meer extra’s verwachten als u gaat spelen, er komt namelijk iedere week een mooi bonusaanbod per e-mail bij u binnen. Beter bingo wil zijn trouwe spelers graag goed belonen, dus profiteer daarvan. Bonussen zijn er om mee te spelen, ze kunnen niet direct in contant geld worden omgezet.

Bingokaarten kopen

Bingokaarten zijn al verkrijgbaar voor een paar eurocent per kaart, voor dat bedrag kunt u urenlang spelen zonder dat het veel geld gaat kosten. U kunt het nog goedkoper maken door gebruik te maken van de bingobonus. U kunt uw eigen speltempo bepalen, u kunt iedere ronde 1 kaart kopen of u kiest er voor om meerder kaarten tegelijk te spelen, wij hopen dat u de hoofdprijs wint, veel succes.

Jackpot

Wie bingo speelt doet dat voor zijn plezier en voor het winnen van een grote pot. Veel spelers doen daarom mee aan de jackpotten die bij sommige bingospellen te verdienen zijn, op de site van beter bingo leest u er alles over. Een jackpot is een verdiensysteem waarbij de pot eens in de zoveel tijd wordt uitgekeerd. De jackpot wordt bij iedere individuele inzet hoger en stijgen tot grote hoogte