Bingo voor beginners

Bent u toe aan een nieuwe hobby denk dan eens aan bingo, het spelen van dit spel heeft al velen in vervoering gebracht. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij een beknopt naslagwerk gemaakt over de manier waarop u veilig online bingo kunt spelen. Naast de vele informatie die u over het spel op deze website krijgt heeft u misschien behoefte aan informatie over de veiligheid van uw gegevens als u lid wordt bij een bingoaanbieder op internet. Wij kunnen u één ding alvast verklappen, online bingo spelen is super veilig de manier waarop de bingosoftware is beveiligd is één van de beste manier op het wereld wijde web.

Het doel van het spel is om het patroon op de bingokaart te maken dat van tevoren wordt vastgesteld, de ene keer is dat een horizontale lijn, dan weer een verticale lijn en soms een diagonaal. In de tweede ronde gaan de deelnemers voor de volle kaart. In iedere ronde zijn mooie geldprijzen te verdienen. Afhankelijk van hoeveel spelers er zijn wordt de hoogte van de pot bepaald. In het scherm ziet u hoe hoog te prijzenpot voor die ronde is. Het online bingo wat we spelen bij BeterBingo heeft in totaal 90 ballen. De nummers wordt tijdens het spel door de computer op uw kaart aangekuist, zo mist u niets en is er ook geen kans op foute bingo. U ziet bingo spelen op internet lijkt moeilijker dan dat het is, de computer en de medewerkers helpen u daar waar mogelijk, eigenlijk kan er helmaal niet verkeerd gaan.

Spelers bescherming

Aangezien veel aspirant spelers die nog nooit met online bingo in aanraking zijn geweest en het lastig vinden om hun persoonlijke gegevens vrij te geven, hebben wij een aantal suggesties die de bezorgdheid over de veiligheid moeten wegnemen. Eerst en vooral wijzen wij u er op om er voor te waken dat u niet op een illegale site gaat spelen, een website die geel licentie heeft om bingo aan te bieden. Wij doen dan ook alleen zaken met de beste en meest gewaarborgde bingosite van Nederland Beter Bingo. Zij hebben enorm geïnvesteerd in de beveiliging van uw en hun eigen privé gegevens. De ontwerpers van de software hebben alles uit de kast gehaald om de spelers te beschermen, wij geven u een aantal tips die u ter harte kunt nemen.

Bepaal een budget

Bingo is misschien wel het gemakkelijkste spelletje ter wereld, alles wat u nodig heeft om te spelen zijn een computer en een beetje vrije tijd. Als u gaat spelen maakt u via de lobby een keuze voor een zogenaamde bingokamer een ruimte waar bingo gespeeld wordt en waar u kaarten kunt kopen. Iedere kamer heeft kaarten van een bepaalde prijs, er zijn kamers met kaarten van €0,05 maar ook kamers van €0,50 of hoger. U kunt op deze manier zelf uw budget vaststellen, zodat u nooit meer besteed aan het bingospel dan u zelf nodig vindt. U kunt maximaal met 40 kaarten spelen, hoe meer kaarten u gebruikt, hoe gunstiger het is, voor iedere vier kaarten die u aanschaft krijgt u er één gratis.

Ga voor de winst

Het is altijd een gezellige boel tijdens het spel, de spelers kletsen met elkaar via de chatbox onder aan het scherm en de spelleider doet gezellig mee met die gesprekken. Zo zijn in de loop van tijd al heel wat vriendschappen ontstaan tijden het bingospel.
Wanneer het einde van de ronde nadert wordt het rustiger in de chatbox, iedereen is bezig met zijn kaarten en het wachten is op het winnende nummer dat ieder moment kan vallen. Spelers laten elkaar weten welk nummer ze nog nodig hebben en uiteindelijk komt het laatste winnende balletje het scherm binnen rollen. De naam van de winnaar komt direct zichtbaar in beeld en wordt door de anderen gefeliciteerd, het is een sportief spelletje waarbij de ander iets wordt gegund.