BeterBingo

Iedereen weet inmiddels wat online bingo is, de acceptatie is groot omdat het spel zo toegankelijk is. Want wees nu eerlijk wat is het toch heerlijk dat u dit spel gewoon thuis kunt spelen en niet meer in weer en wind op de fiets naar het wijkgebouw moet of naar een afgelegen zalencentrum om te spelen. U kunt nu een spelletje meespelen wanneer het uitkomt. En online bingo is eenvoudig te spelen, de computer houdt namelijk zelf de nummers op de kaarten bij.

Een ander voordeel is dat je op het internet zelf kunt bepalen hoeveel je uit wilt geven. Zo hoeft u maar weinig geld uit te geven om toch een avondje plezier te hebben. De populairste bingo site op internet is Beter Bingo, hier kunt u net als bij een avondje echt bingospelen, volop met uw medespelers kletsen. Als je een echte bingospeler bent is er dus geen enkele reden om het niet eens online te proberen.

Proef de gezelligheid

Gezien het aantal nieuwe leden mogen we spreken van een groot succes. Beter Bingo is met zijn vernieuwde aanpak en een frisse benadering van online bingo een aanvulling op de Nederlandse markt. Het Nederlandse supportteam, de bonus en de schitterende spelomgeving maken dat dit de nieuwe standaard wordt op het gebied van bingospelen.

Bij Beter Bingo bent u aan het juiste adres om online bingo te spelen. Neem het op tegen andere spelers en probeer als eerste een volle kaart te krijgen. Door de vele ronden die er per dag gehouden worden is het geen probleem om regelmatig een prijs te winnen, de ene keer wat groter dan de andere keer maar winnen hoort bij het spel en maakt het zo aantrekkelijk voor spelers. Om het extra gezellig te maken heeft de ontwikkelaar van Online Bingo een chatfunctie toegevoegd om spelers met elkaar te laten praten, een goede greep want deze optie is zeer gewaardeerd en wordt door de meeste deelnemers maar al te graag gebruikt.

Speel bingo helemaal gratis, sterker nog krijg zelfs geld om te spelen. De altijd aanwezige spelleiders spreken Nederlands en zorgen ervoor dat het spel vlekkeloos verloopt. Iedereen die speelt, of het nu bonus is of niet, doet mee om de prijzenpot. Het gezellige is dat er vele andere spelers meedoen, ze willen ook de hoofdprijs winnen, gelukkig heeft iedereen evenveel kans op een prijs en speelt geluk een grote rol. De hoogte van het prijzengeld hangt af van het aantal spelers en de hoeveelheid kaarten die gekocht zijn.

aanmelden

Wanneer u aangemeld bent gaat u naar de lobby waar gelukkig alles in de Nederlandse taal wordt aangegeven. Hier vindt u alle informatie die nodig is om bingo te spelen. Kijk maar eens welke bingokamers er allemaal zijn e vergelijk de prijzen van de bingokaarten. Hier kunt u een keuze maken voor de bingokamer die bij u past. Speel met beleid en geeft geen geld uit dat u niet kunt missen. Ook de kamers met de lage kaartprijzen zijn er leuk om te bezoeken, het spel is net zo spannend.

Verder vindt u informatie in de lobby over het speciale loyalty programma, een spaarsysteem waar u schitterende cadeaus kunt verdienen. U spaart zonder dat u er wat voor hoeft te doen, nou ja u moet wel spelen natuurlijk. Door het sparen van punten klimt u langzamerhand op de lader van het spaarsysteem en worden de extra’s die u ontvangt steeds leuker. Mocht u hulp nodig hebben om het spaarsysteem te begrijpen dan kunt u contact opnemen het de spelleider die actief is.

Speel met uw tegoed

Wanneer u lid wordt en het formulier ingevuld heeft, komt er automatisch vijf euro op uw spelerstegoed te staan. Hiermee kunt u spelen zolang u wilt. Om deze bonus te verzilveren hoeft u niets te doen, alles gaat automatisch, zodat u begint met spelen staat het bonusbedrag al op uw spelersrekening. Naast de geweldige bonus voor nieuwe spelers worden zeker niet de bestaande spelers vergeten, voor hen is er steeds weer een nieuwe bonus te verdienen die begint met de eerste storting bonus van 300% wat wil zeggen dat uw inleg verviervoudigd wordt. Bij een storing van 25 euro ziet u een bijschrijving op uw spelersaccount verschijnen van maar liefst 100 euro. Bij Beter Bingo wordt iedere speler beloont, of u met kleine bedragen speelt of zich in de duurste bingokamer ophoudt, het maakt niet uit, iedereen is belangrijk en krijgt alle extra’s die er voor handen zijn.